TIETOVIPU

Räätälöimme ratkaisuja

Tuotteet

Kokonaisuudet

Pelaa liikkeellä

Pelaa liikkeellä on yhdistelmä tietokonepelejä ja liikunnallisia ohjaustapoja. Pelaa pelejä käyttäen hyväksesi käsiä, jalkoja, tasapainoa ja liikkumista.
Lue lisää


Pelaa käsillä

Pelaa käsillä antaa mahdollisuuden ohjata tietokonepelejä esimerkiksi asettelemalla palikoita oikeanmuotoisiin reikiin tai liikuttelemalla pehmeää oravaa. Seikkailuista ruudulla tulee käsin kosketeltavia.
Lue lisää


Pelaa päällä

Pelaa päällä -ohjelmaperhe sisältää helposti hallittavia pelejä ja pelinomaisia oppaita motivoivaan oppimiseen ja aivojumppaan. Pelien pelaaminen onnistuu yhtä hyvin tietokoneen näppäimistöllä kuin esimerkiksi keinutuoliin asennetuilla painonapeilla.
Lue lisää

Ohjaimet

Valmistamamme ohjaimet on suunniteltu paitsi pelien pelaamiseen, niin myös hyödyntämään liikettä ja harjoittamaan kehonhallintaa. Yhdessä mukana tulevan sovittimen kanssa ne toimivat suoraan tietokoneen näppäimistönä, joten niitä voidaan hyödyntää kaikkien kursorinäppäimiä tukevien pelien ja ohjelmien käytössä. Sopivilla liittimillä ohjaimia voidaan käyttää myös yksinkertaisten ulkoisten laitteiden ohjaukseen.

Ohjainten muoto ja toiminta ovat hyvin vaihtelevia. Ne voidaan valmistaa täysin tarpeiden mukaisiksi.
Lue lisää

Pelit

Ohjelmoimme itse helppokäyttöisiä ja yksinkertaisia pelejä monenlaiseen tarpeeseen. Lähes kaikki pelimme soveltuvat kehollisilla, liikunnallisilla tai sovelletuilla ohjaimilla, kuten painonapeilla, pelattaviksi. Pelien aihepiirit vaihtelevat yksinkertaisista ja onnistumisen iloa tuottavista peleistä matematiikkaa ja lukemista harjoittaviin peleihin.
Lue lisää

Verkkosivut

Toteutamme saavutettavia verkkosivuja.
Lue lisää

Tietovipu Ky Puh: 044-0300774 S-posti: info (a) tietovipu.fi Osoite: Jäppilänkatu 19a, 04440 Järvenpää